-0.3 C
Reykjavík
26 stycznia 2022

Asteroida blisko ziemi – AKTUALIZACJA

Data publikacji:

Dodane przez:

Kategoria:

UDOSTĘPNIJ

NAJNOWSZE WPISY

- REKLAMA -

Dzisiaj o godzinie 15:30, czasu polskiego, w niewielkiej odległości od Ziemi, przeleci planetoida o średnicy kilkudziesięciu metrów. Początkowo NASA podała odległość 19 tys. Km, następnie dane skorygowano na 17 tys. km, a teraz NASA ocenia odległość minięcia się planetoidy 2011 MD z Ziemią, na zaledwie 12 tys. km. Trajektoria lotu planetoidy będzie przebiegać najbliżej Ziemi dziś o godzinie 15:30 czasu polskiego (9:30 EDT, 13:30 UTC).

 

 

 

 

 

 

Poprzedni artykułSprzedali swoją siedzibę
Następny artykułUkradł 2 miliony koron

NOWE INFORMACJE

- REKLAMA -
- REKLAMA -